header
home huis 1 huis 2 foto's omgeving prijzen contact voorwaarden beschikbaarheid
 

Een prachtige plek  in Hongarije

Welkom in Terecseny. Laat je verrassen door het idyllische dorpje, waar het leven nog goed is. Niet dat de tijd hier heeft stilgestaan, maar het tempo is aanzienlijk lager dan bij ons in het drukke, gehaaste Nederland. Dat is de reden waarom wij hier een rustpunt hebben gevonden. Dat willen we met je delen. Geniet daarom van de rust en de ruimte. Geniet van het comfort dat we je te bieden hebben. Dit alles op slechts 13 uur rijden vanaf Utrecht.

Terecseny is een klein dorpje met 50 huizen in het zuidwesten van Hongarije, zo’n 70 kilometer onder het Balotonmeer. Het dorpje ligt aan het eind van een doodlopende weg in een glooiend landschap dat veel weg heeft van de Ardennen. Bos en landbouwgrond wisselen elkaar af. Hier en daar is een vismeer gelegen. Het is een waar eldorado voor de wandelaar of sportieve fietser. Hou je van wild, om naar te kijken of te schieten, dan kun je hier je hart ophalen..

Twee huizen, gescheiden door een Hongaarse familie zijn via deze site te huur. Naast de belangrijkste gegevens over onze huizen tref je op deze site veel informatie aan over de omgeving.

Ben je geďnteresseerd om een van beide huizen, of indien je met een grote groep bent beide huizen tegelijk, te huren, neem dan contact met ons op. In totaal is er plaats voor 14 volwassenen en zijn 3 kinderbedjes en 2 babybedjes beschikbaar. Ruimte genoeg dus.

De beide huizen worden beheerd door Tünde. Een goed engels sprekende bewoonster in het dorp (Terecseny Utca nr. 50). Je kunt daar tijdens je verblijf met je vragen terecht.

footer