Boccadilupo

Vakantiehuis in Italië

Vakantiehuis met privé-zwembad in Le Marche

Wij bieden ons prachtig gelegen, vrijstaande huis in Le Marche/Italië te huur aan voor rustzoekers en zonliefhebbers. 

Het huis ‘Bocca di Lupo’ 

Authentiek natuurstenen huis met twee grote panoramaterrassen van ca. 200 m2, tussen heuvels en wijngaarden. (Klik op bovenstaand You Tube-filmpje van het uitzicht of links bovenaan deze pagina naar foto's van het huis). Op het boventerras is een heerlijk verkoelend zwembad. Grote lichte woonkamer, bijzonder ingericht, 2 slaapkamers (voor totaal 4 personen), badkamer met douche,  keuken, 6 luie terrasstoelen aanwezig. U zult zich hier snel thuis voelen.

Veel comfort, zoals gratis draadloos internet, wasmachine, vaatwasser, combi-oven, broodbakmachine, Nespresso-apparaat en melkopschuimer (neem zelf uw favoriete cupjes mee), muziekinstallatie, DVD- en CD-speler, flatscreen televisie met Italiaanse zenders en satellietontvangst van alle Nederlandse en veel internationale zenders, (kook)boeken, barbeque, CD’s, DVD’s van klassieke Italiaanse films en spelletjes. Complete inrichting aanwezig (linnenpakket op aanvraag).  In het huis ligt een uitgebreid ABC met allerlei wetenswaardigheden over het huis en de omgeving. U hoeft alleen uw kleren en wandelschoenen mee te nemen. 

Het uitzicht en de omgeving
  (zie You Tube-film onderaan de pagina)

Vanuit ons huis, op ca. 300 m hoogte aan de voet van de Apennijnen, heeft u een adembenemend uitzicht op o.a. het middeleeuwse stadje Loretello. Met een stilte, die in Nederland niet meer bestaat. Op (500 meter) loopafstand zit een gezellig restaurant met houtoven voor pizza en buitenterras. Ook de wijnboer is op 500 meter afstand, voor prima fruitige witte Verdicchio en olijfolie.

In de omgeving zijn de operasteden Macerata en Pesaro. U bent niet ver van de mooie oude steden Urbino, Assisië en Perugia, de bedrijvige havenstad Ancona, de republiek San Marino en de grotten van Frasassi. Slechts 25 kilometer van de Adriatische kust met de mooie badplaatsen Fano en Senigallia. In de directe omgeving van Loretello zijn veel verrukkelijke restaurants te vinden. 

 

Waarom internet op vakantie?

 

In Bocca di Lupo is een goede wifi-verbinding, gratis te gebruiken door onze gasten. Neem daarom uw eigen laptop, smartphone of i-pad mee. Natuurlijk niet primair omdat u onmisbaar bent op uw werk, maar vooral voor uw eigen gemak. U blijft op de hoogte door de krant te downloaden. Het is handig om op te zoeken wat er in de regio allemaal te doen is, een route uit te stippelen, openingstijden van musea te checken, de weersvoorspellingen te zien, welk dorpsfeest vlakbij wordt gehouden en hoe laat een theatervoorstelling begint.

 

Wanneer en wat kost het?

 

Te huur vanaf  € 750 per week (kijk bij Tarieven). Voor meer informatie of boekingen kunt u ons mailen (ga naar Contact).

 

  

Volgens gasten 'het mooiste terras van Le Marche'

Zowel zon- als schaduwplekken
Zowel zon- als schaduwplekken

Ons huis heeft een zonnig terras, direct bij het huis, naast de keuken. En een eigen zwembad op een tweede, wat hoger gelegen panorama-terras. De terrassen hebben zon- en schaduwplekken (klik op foto-album links).

 

Plek om stilletjes een boek te lezen. Te genieten van de zon of gezellig te eten onder een parasol aan de lange tafel. En altijd is daar het verbluffende uitzicht.

Verkoelende plons of dobberen op een luchtbed

Af en toe een verkoelende plons in het zwembad
Af en toe een verkoelende plons in het zwembad

Uw eigen zwembad, bij uw eigen vakantiehuis, op het beschutte terras, dat is pas luxe! Het ronde bad met een doorsnee van 3,50 meter en een diepte van 1,20 meter geeft heerlijke verkoeling op een warme dag.

Vanuit het water kijkt u uit over het dal, u dobbert op een luchtbed of u zwemt romantisch onder de sterrenhemel in het verlichte bad.

Als het weer het toelaat is het zwembad beschikbaar van half april tot ongeveer half oktober (informeer vooraf).