Ons uitgelichte aanbod

Op vakantie bij Bonaire Exclusief

Bonaire Exclusief biedt u een ruime keuze aan vakantiehuizen, appartementen, villa’s en bungalows in Kralendijk. De accommodaties zijn geschikt voor 1 tot 8 personen.

Duiken op Bonaire

Bonaire staat bekend om haar prachtige onderwaterwereld. Het is namelijk een benedenwinds eiland waardoor het buiten de orkaanzone valt. Daarom is het koraal nog intact en zijn er veel unieke vissen te spotten. De wateren rond Bonaire vormen het National Marine Park.

Het duiken op Bonaire is laagdrempelig en vergt weinig ervaring. Zin om te duiken? Als bezoeker van Bonaire Exclusief ontvangt u 20% korting bij DiveFactory.

Wij zijn 7 dagen per week van 10:00 tot 22:00 uur (CET) bereikbaar op +31 (0) 50 8200955, via de chat of per e-mail op info@bonaireparadise.nl.

Het Bonaire Exclusief Resort

Alle aangeboden woningen zijn goed onderhouden en hebben een eigen tropische tuin met tuinmeubelen. De accommodaties beschikken allemaal over airconditioning, wifi, een overdekt terras en een eigen parkeerplaats. Er is een gedeeld zwembad waar u kunt genieten van het tropische klimaat.

Dankzij de eigen aangelegde weg, heeft u geen last van doorgaand verkeer. Daarnaast is de maximale snelheid 30 kilometer per uur. Extra veilig voor als de kinderen willen spelen. De meeste huisjes zijn kindvriendelijk ingericht, dit wordt er ook bij vermeld.

Huurt u via ons een auto via bij Autohuren-Bonaire.nl? Dan ontvangt u 10% korting op de autoverhuur!

Het resort bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van de boulevard met barretjes, winkels en restaurants. In de directe omgeving zijn ook een supermarkt, pinautomaat en duikwinkels gevestigd. Bonaire Exclusief heeft de ideale centrale locatie! Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer 400 meter van het park.

Mis geen enkele aanbieding!

Abonneer op onze nieuwsbrief

Neem contact op

contact form image
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.